adresbalk
  blokje  VISIE  blokje
 
visieWij geven een familiale opvang en hechten belang aan een persoonlijk contact met ouders en kind. Wij organiseren veel activiteiten met ouders en grootouders zoals: samen paaseitjes rapen, samenkomen op ons jaarlijks tuinfeest met een hapje en een drankje, enz. We beschikken over een infobord met vermelding van het menu, sluitingsdagen, activiteiten, enz.

Wij zijn voorstander van een open dialoog, waarin alles bespreekbaar is en organiseren dan ook oudervergaderingen waar aan de hand van een enquête, die we daar bespreken, gewerkt wordt aan het verscherpen van onze objectiviteit en het op punt houden ervan in onze werking.

Onze kindjes moeten bij de ontvangst 's morgens het gevoel hebben thuis te komen. Met een glimlach, een knuffel, een kusje en een warme omgang met uw kindje, proberen wij elk traantje weg te toveren.

Elke verjaardag en afscheid (de laatste dag dat een kindje naar ons komt) vieren we met een feestje! Onze kindjes krijgen bij hun afscheid ook een fotoboekje mee over de periode dat ze in het toverhuisje verbleven, aangevuld met anekdotes van ons.
   
   
 
 
 
onderbanner